МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ

2019-09-23

/Files/images/novini/foto_2019/01092019/DSC09096.JPG

Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність: на вулицях спокійно, діти ходять до школи, дитячого садка. Для тих, хто увесь час жив у світі благополуччя, це слово мало що значить. Їм важко оцінити ту величезну роль Міжнародного дня миру, зрозуміти, як це, коли розриваються снаряди під вікнами будинків. На жаль, для багатьох людей в сучасному світі цей дар – жити під мирним небом - не більше, ніж казкова мрія…

Привернути увагу до проблеми миру на Землі – ось основна мета цього свята.

Мир у рідній Україні – це бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. Тому до відзначення цього свята щороку долучаються учні Волошинівського НВК ім. Р. Лужевського. В класних колективах закладу були проведені бесіди, години спілкування «Мир на планеті – щастя всім дітям». Старшокласники взяли участь у флешмобі «Ми молодь України». П’ятикласники відвідали «Музей Борщівських боїв» та послухали розповідь керівника музею Давиденко Світлани Іванівни про події вересня 1941 року.

Міжнародний день миру – привід змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

Класний керівник 9 класу

Волошинівського НВК ім. Р. Лужевського

Батечко О.В.

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi